Gulvservice

d2

Et smukt gulv er en investering, som man kan glæde sig over hver dag i mange år. Gulvet er det største møbel i boligen, og derfor er det vigtigt, at det er udført ordentligt. Opbygget efter gamle principper og behandlet, så det er slidstærkt og nemt at holde - på den måde renoverer Ytzen Gulvservice mange gamle gulve, der ligesom nye gulve får behandling med speciallakker og olier.

- Det er vigtigt, at et gulv får den rigtige behandling, så det kan stå smukt i mange år, derfor har Ytzen Gulvservice valgt at samarbejde med de bedste leverandører på markedet. De har den faglige ekspertise, som vi kan stå inde for.

I Gulvslibningsafdelingen sliber vi gulve i flyttelejligheder, renoverer trapper, behandler gulve i sportshaller og lægger nye smukke gulve i villaer overalt i landet. Der er så stor kapacitet i afdelingen, at vi også har stået for større opgaver uden for Danmark.

Vi udfører

  • Afslibning
  • Lakering
  • Diverse rep. af gulve, parketstave, bøsninger
  • Specialopgaver – da vi har mange års erfaring samt ekspertise

5 års garanti

Vores målsætning er at bruge den bedste lak, så vi kan levere et smukt og holdbart resultat i de enkelte haller. Vi har valgt at bruge PU Wood Sealer Sport. Dette er en 2 komponent lak, som er det bedste produkt på markedet, og lever op til de krav, vi stiller. Vi benytter kun de bedst mulige materialer, og er opdateret på de sidste nye produkter, derfor kan vi give 5 års garanti.

Galleri