Gulvafslibning Esbjerg

Leder du efter en lokal virksomhed i Esbjerg der kan hjælpe dig til et nyt og flot gulv? Om du skal have foretaget en gulvafslibning / gulvafhøvling uden behandling, eller have foretaget en afslibning af gulv + behandling, så kan vi hjælpe dig.

Er dit trægulv blevet trist og kedeligt?

Vi er eksperter i at slibe og afhøvle trægulve og kommer gerne til dig med inspiration og priser på, hvordan vi får dit gulv til at fremstå nyt og super lækkert igen.
Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Kvalitets gulvafslibning / gulvafhøvling

Hos Ytzen Gulvservice Esbjerg benytter vi produkter af højeste kvalitet og arbejder derfor sammen med de bedste leverandører af maskiner, produkter osv.
Vores kvalitet sikrer maksimal holdbarhed og den pænest mulige overflade.

Priser og behandlinger

Vores priser ligger fra 100,- kr. inkl. moms pr. m2. ved afslibning uden behandling.
Ønsker du en bestemt behandling giver vi naturligvis gerne en pris på arbejdet inden vi starter, så ved du hvor du står.
Vi kan klare stort set alle behandlinger, f.eks. lud, olie, sæbe og lak - kontakt os for nærmere info og priser.

Lokal virksomhed

Hos Ytzen Gulvservice afhøvler og behandler vi også trægulve for en del boligforeninger i Esbjerg og omegn, samt sportshaller i hele landet.
Vi har mere end 30 års erfaring med opfriskning, behandling og afhøvling/slibning af gulve samt service og vedligehold. Vi er kort sagt en af de mest erfarne gulvservice virksomheder i Danmark.

Vi er fra Esbjerg

Ytzen Gulvservice ligger i Helgolandsgade i Esbjerg, hvorfra vi servicerer private i Esbjerg og omegn med gulvafslibning og behandling af gulve, både i lejligheder og huse.