Gulvlakering Esbjerg

Ytzen Gulvservice er en lokal Esbjerg virksomhed med mere end 30 års erfaring med gulvlakering og behandling. Vi kan foretage en professionel gulvlakering / anden behandling, som holder i mange år.
Skal vi hjælpe dig med en gulvlakering, så kontakt os på telefon eller mail og få et uforpligtende tilbud.

For private, boligforeninger og virksomheder i Esbjerg og omegn

Vi lakerer og sliber gulve for både private, boligforeninger og virksomheder.
Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Kvalitet

Hos Ytzen lakerer vi med branchens bedste produkter. De bedste produkter og vores medarbejderes store erfaring og kvalitetssans, sørger for at du får det flotteste og mest holdbare resultat.
Vores kvalitet sikrer maksimal holdbarhed og den pænest mulige overflade.

Pris på gulvlakering

Vi er i gang med at udarbejde nogle priseksempler på lakering af gulve med forskellige produkter. Indtil vi får pris eksempler online, er du meget velkommen til at kontakte os for et konkret men uforpligtende tilbud på lakering af dit gulv – vi kan klare stort set alle behandlinger, f.eks. lud, olie, sæbe og lak.

Lokal virksomhed

Ytzen Gulvservice både lakerer og afsliber trægulve for private, boligforeninger i Esbjerg og omegn, samt virksomheder primært i Esbjerg og omegn.
Vi har mere end 30 års erfaring med opfriskning, behandling og afhøvling/slibning af gulve samt service og vedligehold. Vi er kort sagt en af de mest erfarne gulvservice virksomheder i Danmark.