Sportslakering

Ydelser 

 Vi har
 gennem mere end 30 år rullet adskillige liter lak på de danske og udenlandske sportsgulve til stor 
glæde for sportsudøvere, personale, bestyrere og hallens øvrige brugere.


Vi følger opgaven fra start til slut

Vi lægger stor vægt på et møde i hallen, hvor vi i fællesskab med hallens personale eller bestyrelse foretager en gennemgang af gulvet standard samt en vejledning om de muligheder der er for vedligeholdelse af gulvet. Det bliver fulgt op af et skriftligt tilbud, hvor arbejdets omfang og pris fremgår. Herefter bliver arbejdet udført af vores specialuddannede medarbejdere, som har mange års erfaring.


Valg af lak

Vi har som de eneste i Danmark rettighederne til markedets absolut bedste lak, PU Wood Sealer Sport, der gør os i stand til at levere et smukt og holdbart resultat hver evig eneste gang i de danske og udenlandske haller. PU Wood Sealer Sport er den eneste lak på markedet, der lever op til vores høje krav, da det er en to-komponents lak, som er slidstærk og modstandsdygtig gennem flere år over for den anvendelse, et halgulv skal være modtagelig for. PU Wood Sealer Sport leverer et enestående resultat og er dets tids-, besvær- og pengebesparende valg, hvis man ønsker et kampdygtigt halgulv gennem mange år. Derfor lover vi som noget helt unikt fem års garanti ved udført arbejde. 


Vedligeholdelse af sportsgulve

Vi lever af at komme igen hos vores kunder, og vi har et stort kartotek af loyale kunder, der ved, at vi leverer et ærligt stykke håndværk - og ved, at vi ikke kommer for tit. Derfor modtager vores kunder kyndig rådgivning til vedligeholdelse i hverdagen, så vi i fællesskab får overfladen til at holde længst muligt. Efter udført arbejde, modtager kunden vejledningsmanualer til rengøring, harpiksfjerning og forslag til brug af måtter, som bidrager til at skåne gulvet, ligesom vi er klar på telefon, mail eller via besøg til yderlige rådgivning.

Det, mener vi, er det eneste rigtige og bæredygtige valg. 

 

5 års garanti

Vi har som de eneste i Danmark rettighederne til at anvende markedets bedste lak, PU Wood Sealer Sport, som sikrer et enestående, smukt og holdbart resultat hver gang. PU Wood Sealer Sport er en to-komponent lak, der udgør en afgørende forskel, når det kommer til vedligehold og behandling gulve, som skal kunne tåle hård og hyppig anvendelse gennem mange år. Lakken er den eneste på markedet, der lever op til vores høje krav, og  bl.a. en af grundene til, at vi stolt tilbyder fem års garanti.