Opstregning af sportshaller

Trænger gulvet i sportshallen til opstregning?

Vi er eksperter i opstregning af sportshaller, samt afslibning og lakering af halgulve / sportsgulve. Vi opstreger, vedligeholder og reparerer gulve i sportshaller over hele landet.

Kvalitet

Hos Ytzen Gulvservice Esbjerg benytter vi produkter af højeste kvalitet og arbejder derfor sammen med de bedste leverandører af maskiner, produkter osv.
Vores kvalitet sikrer maksimal holdbarhed og den pænest mulige overflade.

Referencer

Vi har arbejdet med opstregning af sportshaller igennem rigtigt mange år og har derfor samlet en stor referenceliste sammen. Kontakt os gerne hvis vi skal sætte dig i forbindelse med en af vore kunder - så behøver du ikke kun tage vores ord for at vi har styr på opstregningen :-)

Priser på opstregning

Vi har ikke pris eksempler på opstregninger, men kontakt os og giv os lidt mere info om dit projekt, så giver vi et uforpligtende tilbud eller et hurtigt prisoverslag.

Landsdækkende service

Med base i Esbjerg dækker Ytzen Gulvservice hele Danmark. Vi har arbejdet på sportshaller rundt i hele Danmark gennem mere end 30 år. Vi er kort sagt en af de mest erfarne virksomheder i Danmark indenfor opstregning, afslibning og lakering af sportsgulve.

Mange haltyper

Vi har erfaring med opstregning i mange forskellige haltyper, fra gymnastiksale, badmintonhaller, tennishaller, foboldhaller ja find selv på flere.

5 års garanti

Vores målsætning er at bruge den bedste lak, så vi kan levere et smukt og holdbart resultat i de enkelte haller. Vi har valgt at bruge PU Wood Sealer Sport. Dette er en 2 komponent lak, som er det bedste produkt på markedet, og lever op til de krav, vi stiller. Vi benytter kun de bedst mulige materialer, og er opdateret på de sidste nye produkter, derfor kan vi give 5 års garanti.