Opstregning

Trænger gulvet i sportshallen til opstregning?

Vi er eksperter i opstregning af sportshaller, samt afslibning og lakering af hal- og sportsgulve. Vi opstreger, vedligeholder og reparerer gulve i sportshaller over hele landet.

 

Kvalitet

Hos Ytzen Gulvservice Esbjerg benytter vi produkter af højeste kvalitet og arbejder derfor sammen med de bedste leverandører af maskiner, produkter osv.
Vores kvalitet sikrer maksimal holdbarhed og den pænest mulige overflade.

 

Referencer

Vi har arbejdet med opstregning af sportshaller igennem mange år og har derfor en stor referenceliste. Kontakt os, hvis du ønsker at blive sat i forbindelse med vores kunder.

 

Priser på opstregning

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på opgaven

 

Landsdækkende service

Med base i Esbjerg og København dækker Ytzen Gulvservice hele Danmark. Vi har arbejdet på sportshaller rundt i hele Danmark og udlandet gennem mere end 30 år. Vi er kort sagt en af de mest erfarne virksomheder i Danmark.

5 års garanti

Vores målsætning er at bruge den bedste lak, så vi kan levere et smukt og holdbart resultat i de enkelte haller. Vi har valgt at bruge PU Wood Sealer Sport. Dette er en 2 komponent lak, som er det bedste produkt på markedet, og lever op til de krav, vi stiller. Vi benytter kun de bedst mulige materialer, og er opdateret på de sidste nye produkter, derfor kan vi give 5 års garanti.